Dag 8

Roger Lehman kom inte till starten i morse. Han har problem med skavsår och en förmodad förkylning på gång så han valde att kliva av. Han har gjort en deca tidigare så han såg ingen anledning att pina sej igenom några dagar till för att ha gjort en deca och han vet att 20 eller 30 dagar kommer inte att gå när han redan har så pass stora problem med fötterna.

Jag tror dom gillar oss på hotellet. När vi kom hem igår kväll så hade dom ställt in ett bord och två stolar så Greger inte behöver sitta i sängen och äta på kvällarna. På borde låg ett jätte fint foto av prinsessan som dom hade tagit tidigare under dagen. 10 minuter efter att vi hade kommit hem knackade det på dörren och där står en av döttrarna till familjen som äger hotellet med en tårta till oss 🙂 .

Prinsessan är inte så intresserad av att äta frukost så hon brukar hänga runt med personalen medan jag äter. Jag äter frukost på en inglasad altan, helt plötsligt svischar världens största leende förbi utanför fönstret. Det är prinsessan som till sin stora lycka får åka golfbil idag igen. Jag går ut och får också åka med. Vi blir skjutsade runt gårdens ägor, till deras hästar och förbi deras kor. Gissa om det var någon som var nöjd 🙂 .

Greger gjorde sin bästa simning idag. Han kommer nog bli lite bättre i allt några dagar om inte knät spökar. Han har ju inte tränat speciellt mycket innan, tror att han har simmat 2-3 gånger i sommar så det är som att han tränar sej bättre under tävlingens gång, det var lika dant i Mexico. Även idag var han tvåa efter cyklingen ca 5 min efter Steve. Steve och Greger har sprungit ihop idag och har nu 9 varv kvar, Joszef ligger ett varv efter men kan kanske komma ikapp för han springer väldigt bra. Men förhoppningsvis kommer Steve och Greger in på delad första plats idag.

Just nu regnar det ganska kraftigt och har gjort det ett tag, det var i princip bara Greger och Steve som inte behövde cykla speciellt länge i det.

I kväll blir det en tidig kväll så det kan nog till och med bli en familjemiddag på hotellet idag 🙂 .

Just nu är det 10 av 21 som är kvar i tävlingen, får se hur många som är med till slutet. Jag tror inte det kommer falla ifrån någon på ett par dagar nu för dom som är kvar ser ganska stabila ut. Nästa man ut kan nog vara Tony för han har problem med ena hälsenan och kan inte springa så det finns en risk att han inte hinner sova tillräckligt för han är inte jätte snabb på cykeln heller.

Jag har hittat en ny hemsida till tävlingen där man kan hitta sluttiderna för varje dag. www.enduromanitaly.com .