Dag 10

Där satt den!! Dagens vinnare Greger Sundin, slut tid 11.10.05 tävlingens snabbaste tid! Ett bra sätt att fira att första decan är avklarad 🙂

Personbästa på simningen idag igen 🙂 . G sa igår att han hade satt nytt personbästa på simningen, som tidigare var 1.06. Igår hamnade det på 1.05 och idag på 1.02. Det är flera som har börjat besväras av att det är kallt under simningen. Tror det var i förrgår som en av italienarna var så nerkyld när han kom upp så läkarteamet var tvungna att lägga honom under värmefiltar för att han skulle få upp värmen igen.  Vi nordbor är ju inte bortskämda med varmt vatten när utomhussäsongen väl börjar så Greger tycker inte att det är speciellt kallt. Men det kommer nog bli det för honom också för nu är det bara 13-14 grader ute när starten går och om några veckor är det förmodligen kallare. Jag tror inte att poolen är tempererad utan att den värms upp av solen men jag är inte helt säker på detta.

Snabbast på simningen och först ut på cykeln och ledde med ½ varv före Steve tills det var 10 varv kvar, då valde Greger att kliva av cykeln medan han åt och väntade in Steve. När Steve passerade klev han på och höll jämnt tempo med honom.  

Först in på löpningen och det höll hela vägen in i mål 🙂 I dag har han varit sjukt stark hoppas att den formen håller i sej. Men han kommer ta det lugnare i morgon tror jag, det var bara en liten markering till Joszef och Fernc 😉

Igår var dom 10 varv före Joszef när han kom in till löpningen. Greger och Steve sprang hela tiden och ändå blev dom slagna med 4 varv. Han kan springa den där Joszef..  Tror Ferenc slog dom med två varv men han var före Joszef in från cyklingen.

Joszefs kommentar när han kom in från cyklingen igår: Nu har falken landat så nu får mössen springa. Ganska roligt för idag sprang musen snabbare än falken. Men visst kan Joszef springa, han är helt klart den snabbaste löparen i det här startfältet. Men falken måste förlita sej helt på sin löpning eftersom han inte är så jätte snabb på det andra. Jaja, det blir spännande att se hur det ser ut i slutet av den här tävlingen.

Greger firar med en timmes massage och glass.

Tack, tack, tack universum för en fantastik dag!!