Dag 12

I dag är det varmt, pust. Längtar hem till hösten och svampskogarna.. Men ännu en vinst gör att jag kan vänta med svampplockningen några dagar till 😉 Dagens tid 11.13.06.

Snabbast på cyklingen i dag också även fast han har tagit det medvetet lugnt idag. Det innebär att glappet till Ferenc och Joszef inte var lika stort inför löpningen idag, men det hade tydligen ingen betydese idag. Han är i rätt bra form nu hoppas att den håller sej också så att inte toppen kommit för tidigt.

Igår kväll sa Greger gissa vem som kommer vara snabbast på cykeln i morgon. Jag gissade på Steve, men Greger sa nej danskan. Thea den danska tjejen är helt overkligt stark på cykeln. Hon körde en hel del ihop med Greger och Steve igår och hon låg lika ofta längst fram som killarna. Både igår och idag har hon kommit in som nr. 3 efter cyklingen.  Jag frågade hennes pappa om hon brukade köra rena cykellopp men det brukade hon inte. Hon kör i vanliga fall mtb. Men shit alltså, hon skulle krossa som cyklist. Tyvärr har hon problem med hälsenorna så hon kan inte springa hela utan varvar gång och löpning. Jag tror att hon egentligen är multisportare det här är nog bara ett litet sidospår 🙂

Idag är det dag 12 bara 3 dagar kvar till dag 15. Dag 15 känns speciell för då är halva tävlingen avklarad och man kan börja räkna ner dagarna. Jag längtar verkligen till dag 15, då kan man skymta ljuset i tunneln.

Tony bröt igår kväll. Jag tror att han var ganska nöjd med att ha gjort en deca men jag vet också att han ville slå Vincenzos rekord som är 12 IM på raken. Och det fixade han tyvärr inte men han hade för stora problem med hälsenorna och en svullen fotled.

Joszefs kommentar i kväll: Greger is the king!

I kväll blir det Mc Donalds i jakten på kalorier.

Tack Fredrik Dansk för mailet, det värmer att veta att ni där hemma hejar och följer oss.