Dag 13

Förra världsrekordet var 12 IM på raken, idag har dom gjort 13. Gissa vem som var först över mållinjen även idag! Först i världen med att gör 13 IM på raken. G som i Greger, G som i Galet Grym!!!! Tid? Vet inte riktigt, men runt 11.17 tror jag.

På söndag kommer dom med största sannorlikhet köra mördarbanan på cyklingen. Det ska tydligen vara ett stort cykellopp med över 2000 deltagare som kommer passera den sträcka som dom kör. Greger får lite ångest av tanken att köra den gamla banan igen även fast det bara är en dag. Men den banan är så himla tuff! När jag berättade för Joszef att det blir den gamla banan på söndag sa han att han vägrar, att han tänker ligga kvar i sängen. Fast det vet jag att han inte kommer att göra. Vi har pratat om att Greger ska promenera genom hela lördagens mara bara för att vila benen lite inför söndagen, så i morgon lämnar han förmodligen över stafettpinnen till någon annan. Vi får se hur han gör. Han kommer ialla fall ta det väldigt lugnt på söndagens cykling, den som inte gör det är borta ur racet.

Hur ser min dag ut här egentligen? Gregers klocka ringer 06.30 efter att ha snoozat en gång kliver han upp och äter frukost här på hotellet. Jag ligger kvar med prinsessan. När han kommer tillbaks läggar han sej på sängen ett tag till, 20 över 7 tar han extracykeln till simningen. Jag dubbel checkar att han har kommit ihåg vattenflaska med vatten i och chokladmjölk. Jag och prinsessan sover vidare tills hon vaknar någon gång mellan 8-8.30. Klä på sej, äta, åka golfbil, borsta tänderna, borsta håret, klättra upp på alla stenar i trädgården tar sin lilla tid. Vi brukar lämna hotellområdet vid 10 tiden och då går vi dom knappa 2 km till vändpunkten på cyklingen. Väl där börjar jobbet med hålla ordning på ett väldigt energiskt barn så at hon inte hamnar under någon bil eller cykeln samtidigt som jag försöker langa mat och dricka i ganska hög hastighet eftersom han oftast inte stannar. När Greger har ca 10 varv kvar börjar vi gå tillbaks till hotellet för att packa i ordning det som ska med till löpningen. Jag brukar även försöka hinna med att börja skriva på dagens blogginlägg.

Vi tar bilen till parken där löpningen och simningen är där. När han kommer in till växling har jag en gainer klar som han tar innan han börjar springa. Under löpningen ser jag till att han får i sej vätskeersättning, magnesium, vatten, glass och choklad mjölk. Cola ser han själv till 😉

Jag ställer undan cykeln, lägger hjälmen på styret med handskar och solglasögon i, ställer cykelskorna vid cykeln, fyller på med vingummin i ramväskan.  Hänger upp våtdräkten på angiven plats tillsammans med simglasögon och badmössan.

Hänger med prinsessan vid gungorna, kollar hur många varv han har gjort/har kvar. Tjatar att han måste dricka mer. När han äntligen är i mål får han en gainer till + glass. Medan han äter glassen håller han koll på prinsessan så att jag kan gå iväg och försöka posta blogginlägget. Det finns bara uppkoppling (när det finns) på en liten yta, vilket innebär att jag även bara kan läsa mina mail när jag befinner mej på den ca 40 kvadratmeter stora ytan. Prinsessan avskyr att vara just där och protesterar oftast bara vi närmar oss uppkopplingsområdet, vilket inte underlättar för mej när jag ska försöka kommunicera med omvärden.

Ca var 3.dje dag tar han en timmes massage efter loppet. Ibland åker vi hem i förväg då och Greger cyklar hem annars åker vi alla bil. Väl hemma äter vi, jag diskar ur vattenflaskor, tar fram nästa dags kläder, smörjer in ben och fötter. Kollar att det inte blivit några skavsår, ger honom sina piller. Vi pratar igenom dagen hur kroppen har känts, lägger upp en plan för morgondagen. Sen somnar vi med en spänd förväntan inför morgondagen.. Eller kanske INTE. Sen vaknar vi upp till en repris av dagen innan och dagen innan det osv.

Jag har förstått att det tydligen inte går att lämna kommentarer här på hemsidan, ska försöka få ordning på det under morgondagen.

Jag kan tyvärr inte ladda upp bilder det tar för lång tid med den här uppkopplingen, men jag kommer lägga ut bilder när vi kommer hem. Just nu lägger jag upp bilder på instagram så ni får titta där. Sök på motiveradnu.