Dag 16

Först i världen att göra 16 IM på raken.. G som i GRRRYM!!!

Stekt strömming med ättika, det är inget jag gillar i vanliga fall men just nu skulle jag kunna döda för lite svensk hederlig husmanskost. Jag gillar inte pasta och äter det väldigt sällan. Välkommen till Italien Lina, det enda mat du kommer att bli erbjuden den närmsta månaden i ditt liv är PASTA, urk.. Jag mår faktiskt lite illa bara av tanken på pasta, det är fan inte gott. Jag förstår mej inte på pasta det är ju ingen riktig mat, det är ju bara deg. Tackar vet jag potatis, det är grejer det.

Jag har aldrig förstått hur människor kan planera maten för en vecka framåt, jag vet oftast inte en timme innan jag ska äta vad jag ska hitta på för något. Vilket ofta resulterar i linsgryta, något jag och prinsessan skulle kunna leva på men inte Greger. MEN.. Nu i all min längtan efter riktig mat har jag fasiken fått ihop maträtter så det räcker året ut, snacka om framförhållning. Det kanske går så långt att vi även blir så vuxna att vi börjar veckohandla nu när vi har vår mat plan färdig. Fast riktigt så långt kanske vi inte ska dra det  😉

Annars då, hur går det här i Italien. Jo tack det går bra, vinst idag också. Tid ca 11.10.19. Enligt Greger var det här den lättaste dagen hittills. Han har ätit riktigt bra på cykeln idag han var inte sugen på att hamna i samma energisvacka som han gjorde igår. Han fick göra ett extra varv på simningen för att dom räknade fel men det är bättre än igår för då fick han göra två extra varv. Det händer hela tiden men så länge det är på simningen orkar man inte bry sej för där rör det sej om sekunder eller max en minut extra. Det är lite värre när dom räknar fel på cyklingen eller löpningen vilket också händer som idag när Ferenc helt plötsligt var 2 varv efter Greger istället för 4 utan att ha varvat honom.  Men tillslut fick dom faktiskt ge sej och ge Greger dom varv dom hade missat att  registrera.

Hem till sängen..