Dag 17

Idag har varit den blåsigaste dagen hittills och det var ingen fördelaktig blåst men trots det var Greger och Steve först in från cyklingen.  Greger har fått inflammation i ena hälsenan så han var tvungen att stanna och få den lindad och släppte där med ledningen tillsammans med Steve. Steve höll hela vägen in i mål och blev idag först i världen att göra 17 IM på raken. Tätt följa av Ferenc som har fått samma åkomma som Greger på hälsenan, 2 varv efter gick Greger i mål. Så idag var det väldig tätt på toppen. Joszef kom in som 4.a 3 varv efter Greger, även han har haft problem i dag men med magen. Han ser ut att ha gått ned 3-4 kg bara idag. Nu skulle han åka och dricka öl, får se om det hjälper 😉

13 dagar kvar, bara 13 kvar. Tänk att 17 dagar äntligen är avklarade, så j-la skönt!!! Föreställ er att vakna upp till en repris av gårdagen varje dag 30 dagar, det är inte speciellt upphetsande eller utvecklande.  Greger gör en enorm prestation och det är självklart jätte imponerande, men han har i alla fall något att fokusera på varje dag. Det enda jag fokuserar på är att det ska bli kväll så jag får gå och lägga mej igen och vakna upp till ännu en dag och lyckan kommer vara obeskrivlig den morgon jag vaknar och får sätta mej i bilen och påbörja resan hem. Som jag längtar till den dagen.

Igår när jag var och handlade köpte jag en påse popcorn, ååååh, det var det absolut godaste jag har ätit sen vi kom hit. Ångrar bara att jag inte köpte 13 påsar till för då hade min middag varit fixad för resten av tiden här. Men nästa gång jag åker och handlar kommer jag att fylla kundvagnen med popcorn 🙂

Jag är ledsen att jag inte lyckats få till kommenteringen på bloggen men ni får gärna maila, jag läser alla mail för Greger.

Tack och god natt!