Dag 18

Först i världen att göra 18 IM på raken, Joszef på nya banrekordet 10.50. Greger kom in som 2.a på ca.11.15 tror jag. Jag vet inte eftersom vi inte får fråga..

Jag är SÅ trött på det här arrangemanget, varven stämmer aldrig och nu får vi tydligen inte kolla med den totalt inkompetenta personalen hur dom ligger till varv mässigt. Om dom hade torrt om fötterna hade det inte varit något problem, men dom vet att dom räknar fel och dom kan inte hantera att bli konfronterade om det. Georgio (som även han har hamnat på min lista över personer som jag klarar mej väldigt bra utan i mitt liv) sa i dag till Mike, Steves pappa att vi är crew och vi ska göra vårat jobb och att dom sköter sitt. Men i vårt jobb ingår att meddela våra atleter hur många varv dom har kvar och i vårat jobb ingår inte att se till att det finns mat på det allmänna bordet vilket vi får göra eftersom att den inkompetenta personalen är för lat för att lyfta sina håriga rövar från stolarna. Jag är så, så, så in i helvetes jävla trött på dom så kallade arrangörerna och deras totalt tafatta efterblivna personal. Och jag hoppas verkligen att dom läser min blogg på gooole translate, för dom ska veta hur dåligt jobb dom gör. Detta är ett stort stort skämt och ett hån mot atleterna.

I förrgår fick vi en ny kvinnlig världsrekordhållare, det var danskan Thea som slutförde sin 11 IM på 11 dagar och slog därmed det gamla världsrekordet med en dag. Thea kom hit för att göra 30 st men blev dålig efter några dagar och tvingades bryta. Så då valde hon att vila i några dagar för att komma tillbaka och göra 11 st på raken i stället. Starkt och grymt imponerande!

Vi räknade ut att Greger gjorde sin 50.onde singel IM igår, om han håller tävlingen ut har han gjort 63 singel IM när tävlingen är klar. När han har nått 100 tycker jag nog att han kan lägga det här med IM på hyllan för då bör han ju veta hur det är att göra en IM 😉 Efterden här tävlingen är slut är det alltså bara 37 kvar tills vi kan hitta på något annat kul. Jag får se till att han kör några decor så är det snabbt avklarat 🙂