Dag 19

Ännu en blåsig dag, jag tror att hösten är på ingång. Så vi får nog vara glada så länge det inte regnar. Det börjar bli riktigt kallt i poolen nu, till och med Greger frös så han skakade när han var färdig med simningen.  Greger och Steve var snabbast på cyklingen idag också men inte tillräckligt många varv före Joszef och Ferenc. Joszef var först i mål på 10.58 tror jag, 2.a var Ferenc och ett varv efter Greger och Steve som höll ihop under hela löpningen. Greger gick in som 3.a några meter före Steve. Tror att deras slut tid hamnade på ca 11.20 -11.30, men jag vet inte för ja pratar inte med idioterna som räknar varven längre. Jag väljer att inte se dom, behandla dom som luft helt enkelt. Det finns EN kvinna som är bra Elisabetha och hon förtjänar ingen kritik alls för hon försöker verkligen, hon är proffsig och TREVLIG, men hon är också den enda.

Prinsessan har varit väldigt företagsam i några dagar nu, inget jag uppskattar alls. I går kväll när vi skulle åka hem fick hon bilnyckeln och sprang före till bilen. När jag skulle starta så fick jag inte i nyckeln för den var alldeles krokig. Mike hjälpte mej att knacka den hyfsat rak mellan två tegelstenar, den går att använda nu men man får trixa lite för att få i och ur den. I dag har jag varit inlåst på hotellrummet för prinsessan hade släppt ned rumsnyckeln i avloppet till bidén och självklart hade jag telefonen kvar i bilen.  Tur för mej att Greger glömt sin telefon på rummet och ännu mer tur att internet fungerade på rummet idag så jag kunde kolla upp Stefans nr. på nätet. Jag ringer numret jag hittar och kommer till hans son, hans son ger mej det rätta numret men då har jag ingen penna så jag fick skriva ner det med nagellack. Självklart ser prinsessan att jag har nagellack, så nu har vi nagellack på golvet.. Men just nu orkar jag inte bry mej, jag har liksom gett upp. Tänker gå och lägga mej och inte kliva upp för ens det är dags att åka hem. Ja just ja, igår var det min iPhone som badade i bidén, lucky me att jag upptäckte det snabbt nog. När vi kommer hem tänker jag ta semester från familjen. Fasiken vad skönt att bara behöva tänka på mej själv och om det ska vara någon form av rättvisa så ska jag ha 30 dagars semester.

I morgon..ännu en dag i paradiset.